Forretter

Kamskjell
med ertepuré, sprø bacon
og rødbetsirup
135,- (L/S)

Jordskokksuppe
med kongekrabbe og
sprøtt bakverk
125,- (L/G/S)

Lettrøkt andebryst
med syltet småløk og
sellerirotkrem
135,- (L/Sl)

***

Desserter

Nemesis
Kremet sjokoladekake
med bringebær i variasjon
125,- (L, E)

Tarte tatin
Eplekake med demerarakrem
og eplepuré.
125,- (G, L, E)

Sitronterte
med italiensk marengs,
lakrisis og pistasjkrokan
120,- (L/G/E/N)

***

Allergener

G = Gluten / L = Laktose / E = Egg / S = Skalldyr
F = Fisk / P = Peanøtter / N = Nøtter / So = Soya
SI = Selleri / Sn = Sennep / Se = Sesam
Su = Sulfitter / Lu = Lupiner / B = Bløtdyr

Hovedretter

Grillet T-Bone Steak
med fries av søtpotet,
stekt aromasopp, grillet paprika,
BBQ-saus og gratinert brokkoli
345,- (L)

Braiserte pigwings
Saftig del av svineknoke
med coleslaw, stekte bondepoteter
og sennepsdipp
275,- (L/E)

Reinsdyrbiff
med pastinakkrem, stekt shimejisopp,
røstipotet, minigulrøtter og
portvinsglace
355,- (L/S/E)

Dekonstruert Bacalao med en vri
Grillet tørrfisk med mandelpotet,
stekte rotstaver,
confiterte perletomater og chilisaus
(kan gjøres vegansk)
325,- (F/L/Sl)

Bakt kveite
med grønnsakrisotto, sukkererter,
beter og rødvinsaus.
(kan gjøres vegansk)
295,- (F/L/ Sl)

Skalldyrrisotto
med kongekrabbe, blåskjell og
sprøstekt chorizo
(kan gjøres vegansk)
185,- (S/L)

Alo Burger
100% storfekjøtt, grillet briochebrød,
soppstuing, bacon, søtpotetfries
og husets dressing.
195,- (G/L/E)

Forretter

Kamskjell
med ertepuré, sprø bacon
og rødbetsirup
135,- (L/S)

Jordskokksuppe
med kongekrabbe og
sprøtt bakverk
125,- (L/G/S)

Lettrøkt andebryst
med syltet småløk og
sellerirotkrem
135,- (L/Sl)

Hovedretter

Grillet T-Bone Steak
med fries av søtpotet,
stekt aromasopp, grillet paprika,
BBQ-saus og gratinert brokkoli
345,- (L)

Braiserte pigwings
Saftig del av svineknoke
med coleslaw, stekte bondepoteter
og sennepsdipp
275,- (L/E)

Reinsdyrbiff
med pastinakkrem, stekt shimejisopp,
røstipotet, minigulrøtter og
portvinsglace
355,- (L/S/E)

Dekonstruert Bacalao med en vri
Grillet tørrfisk med mandelpotet,
stekte rotstaver,
confiterte perletomater og chilisaus
(kan gjøres vegansk)
325,- (F/L/Sl)

Bakt kveite
med grønnsakrisotto, sukkererter,
beter og rødvinsaus.
(kan gjøres vegansk)
295,- (F/L/ Sl)

Skalldyrrisotto
med kongekrabbe, blåskjell og
sprøstekt chorizo
(kan gjøres vegansk)
185,- (S/L)

Alo Burger
100% storfekjøtt, grillet briochebrød,
soppstuing, bacon, søtpotetfries
og husets dressing.
195,- (G/L/E)

Cæsarsalat
155,- (G/L/E)

Desserter

Nemesis
Kremet sjokoladekake
med bringebær i variasjon
125,- (L, E)

Tarte tatin
Eplekake med demerarakrem
og eplepuré.
125,- (G, L, E)

Sitronterte
med italiensk marengs,
lakrisis og pistasjkrokan
120,- (L/G/E/N)

Allergener

G = Gluten / L = Laktose / E = Egg / S = Skalldyr
F = Fisk / P = Peanøtter / N = Nøtter / So = Soya
SI = Selleri / Sn = Sennep / Se = Sesam
Su = Sulfitter / Lu = Lupiner / B = Bløtdyr

Bestill bord

Strandgata 9, 9485 Harstad
Telefon: 770 03 000
hallo@brasserialo.no

Åpningstider

Mandag – lørdag fra 16:30 til 23:00
Kjøkkenet har åpent til 22:00

Brasseri ALO ligger sentralt midt i Harstad sentrum.
Du finner oss i andre etasje på Scandic Hotel.

Strandgata 9, 9485 Harstad
Telefon: 770 03 000
hallo@brasserialo.no

Åpningstider

Mandag – lørdag fra 16:30 til 23:00
Kjøkkenet har åpent til 22:00